🍇
Drojdia recomandată pentru fermentare
Recomandat pentru fermentarea mustului din struguri albi, borhot pentru Țuică și în cazul opririi fermentației.
📏
Dozare / Administrare
- 20gr - În condiții optime 20gr / hl
- 30–40gr - Fructe afectate de mucegai 30–40gr / hl
- 50gr - În caz de oprire a fermentației 50gr / hl
🧑🔬
Instrucțiuni de folosire
PreparareSe dizolvă 20gr de drojdie în 200ml apă caldă (35–40 °C), apoi se lasă în repaus 15 minute, amestecând din când în când. Pentru menținerea temperaturii se recomandă imersarea în baie de apă la ~40 °C.
OmogenizareDupă 15 minute, se amestecă cu o parte a mustului astfel încât temperatura amestecului să nu scadă mai mult de 8 °C. Se repetă procedura până diferența între MUST și AMESTEC nu depășește 4 °C.
⚡
Dozare rapidă (rezumat)
20gr / hl
Condiții optime
30–40gr / hl
Fructe cu mucegai
50gr / hl
Oprire fermentație
Gramaj
20gr
🇪🇺 Fabricat și ambalat în Uniunea Europeană